Keskustan asemakaavatyö

Myyrmäen keskustaan laaditaan uutta asemakaavaa. Keskustan asumista tiivistetään. Samalla alueen palvelutaso paranee. Visiona on tuottaa laadukasta kaupunkimaista asumista ja raikasta uutta ympäristöä ja ulkotilaa, jossa ihmisillä on hyvä asua ja asioida. Nyt Sinulla on mahdollisuus tutustua keskusta-alueen 3D-malliin ja kokeilla pelaamalla erilaisia julkisen ulkotilan vaihtoehtoja! Jätä vastauksesi mielestäsi parhaista vaihtoehdoista Myyrmäki-peliin.

Pelissä voit valita erilaisista värivaihtoehdoista mieleisesi. Voit osallistua valaisinpylväiden valintaan ja äänestää valoverkosta. Saat jättää mielipiteesi siitä, minkä tyyppisen taideteoksen haluaisit Paalutorille. Valintojasi voit tarkastella päivä- ja yönäkymissä.

Pelin käyttöohjeet

Pelissä voit liikkua Myyrmäen keskustan uudistettavassa julkisessa ulkotilassa: Paalutorilla, Myyrmäenraitilla ja Paalukylänpuistossa. Mallissa on useita materiaaleja ja malleja, joita voi muuttaa. Pelin lähtötilanteessa valittavat mallit ovat ”tyhjän valkoisia” ja muutoksia voi tehdä klikkaamalla. Sivun oikeassa reunassa on lista, joka kertoo kuinka monta valintaa on vielä tehtävänä. Klikkaamalla kohteita listalta oikealla siirryt nopeasti lähemmäs niitä.

Voit tarkastella mallia kamera-ajojen avulla käyttämällä numeroita 1-6. Kun kaikki valinnat on tehty, ilmestyy Lähetä vastaukset -painike. Sitä klikkaamalla lähetät vastauksesi eteenpäin. Vastaukset ovat meille arvokkaita ja hyödynnämme niitä jatkosuunnittelussa.

keyboard ohjeet

Voit liikkua pelissä eteenpäin W-näppäimellä tai nuolinäppäimellä. Shift-näppäintä painamalla voit juosta. Numeronäppäimillä 1-6 voit katsella mallia kamera-ajojen avulla. Voit keskeyttää kamera-ajon numeronäppäimellä 0. Klikkaamalla kohteita listalta oikealla siirryt nopeasti lähemmäs niitä.

aurinkoikoni

kuuikoni

Voit vaihdella valaistusta päivä- ja yönäkymän välillä klikkaamalla aurinko- tai kuuikonia.

mouse ohjeet

Voit liikuttaa kameraa pitämällä hiiren vasenta painiketta pohjassa ja liikuttamalla hiirtä haluamaasi suuntaan.

Myyrmäki-peli

Klikkaa alla olevaa kuvaa, jolloin peli avautuu koko ruudulle. Pääset kokoruutunäkymästä pois painamalla Esc-näppäintä. Klikkaamalla kohteita listalta oikealla siirryt nopeasti lähemmäs niitä.

Pelin lataaminen saattaa kestää jopa pari minuuttia internetyhteydestä riippuen. Odottaessa voi rauhassa tutustua yllä oleviin ohjeisiin.

Jos käytät läppäriä, kytke se verkkovirtaan paremman pelikokemuksen takaamiseksi. Peliä voi käyttää sekä tietokoneella että uusimmilla älypuhelimilla tai tableteilla. Peli toimii Mozilla Firefox, Google Chrome tai Microsoft Edge -selaimilla. Internet Explorer ei ole tuettu. Suosittelemme käyttämään pöytäkonetta sekä Mozilla Firefox -selainta, joka on kehitetty toistamaan käytössä olevaa mediaa parhaiten.

Vianmääritys

Kartta alueesta


Kartta alueesta